Monday, January 09, 2006

Hediye dagitimi

Arkadaslar, hediye listesindeki katilimlariniz icin kendi adima yine tesekkur ederim hepinize. Sormak, teyid almak istedigim konu: ABD icinde katilimcilara ABD icinden hediyeleri secme sansi, TR icinden katilimcilara TR icinden hediye secme sansi verecegiz herhalde? Peki, Japonya'dan biri katilmak isterse ne yapacagiz? Hani, bozulmayacak bir seyi postayla gondermek dert degil ama ozellikle yiyecek gondermek basli basina bir sorun. Bu konuda ne dusunuyorsunuz?

3 Comments:

Blogger zinnur said...

Liste olusurken bazi arkadaslar hediyeleri icin ulke/sehir belirttiler. Benim Amerika ve Turkiye/Avrupa icin iki farkli hediye teklifim olacak. Diger yerlere posta servisi ile pek tecrubem yok, onun icin kendi adima postalayabilecegim yerlere boyle bir sinirlama getirmek istiyorum. Hediye listesine katkida bulunan arkadaslar da ayni sekilde hediyelerini nerelere postalayabileceklerini belirtirlerse iyi olur.

1/10/2006 11:17 AM  
Blogger Dilek... said...

Benim dusundugum hediyeler bozulabilir nitelikte degil. Teklif ettigim iki pakete dunyanin herhangi bir yerinden talip olunabilir.

1/11/2006 12:41 PM  
Blogger Serra said...

Pecete halkalarini her yere gonderebilirim ama havluyu Amerika ile sinirlandirmam daha uygun olur benim icin.

1/11/2006 6:23 PM  

Post a Comment

<< Home